Vakgericht 1 – T.O.P. 1

Op zaterdag 23 september mocht TOP 1 afreizen naar de campus in Enschede. Hier werd een vroege wedstrijd gespeeld tegen Vakgericht 1. Een belangrijke wedstrijd om in de race voor het kampioenschap te blijven!

De quote van Ad: je speelt niet in een team, maar als een team.

Reserves: Jesse en Lissa

Om 11:30 uur floot scheidsrechter F. Vermeulen de wedstrijd in. De Toppers schoten uit de startblokken door gelijk met 0-3 voor te komen. Echter lieten ze Vakgericht toch weer in de buurt komen door onoplettendheid, 3-4. Door 2 schoten van Justin en Marit werd de score weer wat uitgebreid tot 3-6. Door goed verdedigd werk aan de kant van TOP werd er gerust met een stand van 4-7.

Na een bespreking in de dug-out, kon de 2de helft weer van start gaan. In de 2de helft zetten de Toppers door waar ze in de 1ste helft mee begonnen waren. Er werd goed verdedigd en er werden mooie aanvallen gespeeld. Hierdoor liep TOP uit naar 5-9. Vakgericht deed nog wat terug door 2 maal te scoren, maar toch was het TOP dat de leiding in de wedstrijd bleef houden. De wedstrijd werd afgefloten met een eindstand van 9-12.

Door het goede verdedigen en de mooie,lange aanvallen is de winst niet in gevaar gekomen voor de ploeg van Ad Zomer.

Op zaterdag 30 september staat de eerste returnwedstrijd op het programma. TOP speelt dan thuis tegen Kios’45. Deze wedstrijd begint om 15:30 uur. Komt u de toppers aanmoedigen? Tot dan!