T.O.P. wint van Kios’45

Op zaterdag 30 september stond de eerste returnwedstrijd op het programma. Kios’45 kwam op bezoek in Vroomshoop. De vorige wedstrijd werd in Sibculo helaas verloren met 16-14 . TOP 1 was er dus op gebrand om vandaag wel de punten in Vroomshoop te houden!

De quote van Ad: leer van het verleden, speel in het heden.

Reserves: Hielke, Niels, Bram, Maura en Marée

Om 15:30 begon de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter J. Huisinga. Het was Kios’45 die het eerste doelpunt van de wedstrijd wist te scoren echter had TOP daar een snel antwoord op door 2 maal te scoren. Nadien wist Kios’45 nog met een goed antwoord terug te komen in de vorm van 3 doelpunten op rij. 2-4. Deze goede periode wist Kios’45 even vast te houden tot de 3-5. Vanaf dat moment wisten de Toppers 3 maal op rij te scoren en pakten hierdoor de voorsprong terug. Voor rust werd er aan beide kanten nog één keer gescoord, hierdoor werd er gerust met een stand van 7-6.

Na de rust wist Merijn gelijk te scoren, 8-6. Vanaf dat moment was het TOP dat de voorsprong niet meer uit handen gaf. Er werd daarna wat om en om gescoord maar TOP bleef telkens 2 doelpunten voorsprong houden. Dit resulteerde in een verdiende eindstand van 13-11!

De ploeg van Ad Zomer liet zich dit keer niet gek maken en wist de wedstrijd rustig uit te spelen. Hierdoor is TOP 1 weer een stapje dichterbij het kampioenschap!

Op zaterdag 7 oktober speelt TOP 1 uit in Glanerbrug tegen Ons Clubje 1. Aanvangstijd voor deze wedstrijd is 14:30.