T.O.P. 1 – Ons Clubje 1

Op zaterdag 16 september stond de eerste thuiswedstrijd voor TOP 1 op het programma. Er werd gespeeld tegen de bezoekers uit Glanerbrug, Ons Clubje 1. Na een moeizame zoektocht naar een scheidsrechter kon de wedstrijd om 15:30 uur toch beginnen. Dit dankzij scheidsrechter Tobias Noppers, nogmaals bedankt!! De opstelling voor deze wedstrijd was als volgt: aanval- Merijn, Mart, Marit, Lian. Verdediging: Justin, Albert Jan, Evelien, Iris. Reserves: Lissa, Maura, Jesse, Niels en Jesse. De wedstrijd begon voortvarend voor de Toppers. Na een paar goede aanvallen stond er een 4-0 op het scorebord. Kort daarna kwam er een dip in het spel van TOP waar Ons clubje van kon profiteren. Hierdoor kwam Ons Clubje terug tot 4-3. Gelukkig kwamen de heren daarna op schot dus werden er weer 3 doelpunten bij geteld op het scorebord, 7-3. Na nog een paar doelpunten om en om, werd de 1ste helft afgefloten met een stand van 9-5. De eerste fase van de 2de helft verliep erg moeizaam voor beide ploegen. Er waren vele kansen maar toch werd er niet gescoord. Na ongeveer 10 minuten werd er aan beide kanten gescoord, 10-6. De 2de helft kenmerkte zich door een wisselend scoreverloop. Beide teams scoorden om en om. Ons clubje probeerde nog tot een gelijke stand te komen maar gelukkig hielden de toppers hun hoofd koel en kwam de overwinning uiteindelijk niet in gevaar. De wedstrijd eindigde in een 13-11 eindstand. TOP boekt hiermee de eerste overwinning van dit seizoen. Hier en daar zijn er nog wat verbeterpunten zichtbaar geworden maar desondanks kunnen ze zeker tevreden zijn met het resultaat! Zaterdag 23 september speelt TOP 1 een vroege uitwedstrijd in Enschede. Zij spelen om 11:30 tegen Vakgericht 1.