TOP 1 – Ons Clubje 1

Op zaterdag 2 December mocht TOP 1 dan eindelijk thuis aantreden. Er werd gespeeld tegen de bezoekers uit Glanerbrug, Ons Clubje 1. TOP 1 heeft alle voorgaande wedstrijden tegen Ons Clubje gewonnen dus vandaag de simpele taak om deze reeks voort te zetten!

Quote van Ad: het gaat niet om de beste keuze maken, het gaat om het maken van een keus en er dan het beste van te maken.

Reserves: Niels, Jesse, Maura, Bram en Lissa

De wedstrijd werd om 16:20 uur ingefloten door scheidsrechter Vermeulen. Het begin van de wedstrijd ging gelijk op. TOP had nog niet de focus die het wilde hebben. Beide ploegen scoorden om en om tot de 5-5. Vanaf dat punt wist TOP 1 op voorsprong te komen. Er werden goede aanvallen uitgespeeld waardoor de Toppers de rust in gingen met een 11-5 voorsprong.

Voor de 2de helft kregen de Toppers de taak om de voorsprong verder uit te breiden. Toch was het weer Ons Clubje dat het eerste doelpunt na rust scoorde. TOP 1 had hier gelijk een antwoord op, 12-6. De Toppers gingen door waar ze in de eerste helft ook mee bezig waren namelijk doelpunten maken. Hierdoor werd de voorsprong steeds verder uitgebouwd. Met nog 10 minuten te spelen mochten Jesse en Maura ook nog even het veld betreden. Ons Clubje 1 wist nog wel 5 maal te scoren maar dit was niet voldoende. Eindstand 21-11. Doordat TOP de kansen wel af wist te maken werden de punten in Vroomshoop gehouden. Ondanks dat de focus aan het begin van de wedstrijd miste heeft de ploeg van Ad Zomer zich goed weten te herpakken. Volgende week speelt TOP 1 wederom een uitwedstrijd. Er wordt gespeeld in Doesburg tegen Rivalen 1. Aanvangstijd is 15:15 uur