Olympia’22-1 – TOP 1

Op zaterdag 25 November stond voor TOP 1 de tweede competitiewedstrijd op het programma. De Toppers mochten afreizen naar Borculo om daar te spelen tegen Olympia’22 1. In vergelijking met vorige week werd er pas laat gespeeld, namelijk om 18:50 uur.

Quote van Ad: als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.

Reserves: Niels en Maura

Om 18:50 uur ging de wedstrijd van start onder leiding van scheidsrechter Dapperens. Het is Olympia’22 dat de voorsprong weet te pakken door twee maal te scoren. Hierna wist TOP terug te komen tot 3-2. Olympia’22 wist de voorsprong weer uit te breiden tot 5-3 maar toen kwamen de Toppers even in een goede periode. Er werd vier maal gescoord waardoor TOP opeens de voorsprong te pakken had. Echter had Olympia’22 hier snel een antwoord op in de vorm van zes doelpunten, 11-7. Voor het rustsignaal werd er in totaal nog vier keer gescoord, wat resulteerde in een ruststand van 13-9.

Na rust ging Olympia’22 door met waar ze in de eerste helft gebleven waren. Ze liepen uit naar een stand van 19-10. TOP kwam nog weer in de buurt door 6 keer te scoren, 19-16. Echter waren de Toppers niet in staat om deze reeks door te zetten. Er werden goede aanvallen gedraaid en goed verdedigend werk geleverd maar toch wist Olympia’22 de voorsprong nog wat uit te breiden. Dit resulteerde in een eindstand van 25-19.

Helaas werden de punten niet meegenomen naar Vroomshoop. Wel heeft de ploeg van Ad Zomer een goede wedstrijd gespeeld en gaan de Toppers vol goede moed naar de volgende wedstrijd. Deze wordt gespeeld op zaterdag 2 December in Vroomshoop tegen een bekende tegenstander, Ons Clubje 1. Aanvang voor deze wedstrijd is 16:20 uur. De toppers kunnen alle aanmoediging gebruiken!!