Rivalen 1 – TOP 1

Op zaterdag 9 December mocht TOP 1 afreizen naar Doesburg. Hier werd gespeeld tegen Rivalen 1. Voor de toppers een nog onbekende tegenstander.

Quote van Ad: als je sneller wilt spelen kun je wel harder lopen maar in wezen bepaalt de bal de snelheid van het spel.

Reserves: Hielke, Bram en Lissa.

Om 15:15 uur werd de wedstrijd in Doesburg ingefloten door scheidsrechter Pennings. TOP begon gelijk goed aan de wedstrijd. Dit resulteerde in een voorsprong van 4-7. De gehele eerste helft was het TOP dat het betere spel vertoonde. Toch lukte het de Toppers niet om de vele kansen in doelpunten om te zetten. Hierdoor lukte het Rivalen om in de buurt te blijven. Er werd dan ook gerust met een kleine voorsprong voor de Toppers, 11-13.

Na de rust lukte het Rivalen om het gat steeds kleiner te maken, doordat zij de kansen wel af wisten te maken. TOP kreeg nog wel kansen maar liet ook doelpunten door. De focus miste en er werd niet meer goed verdedigd. Vlak voor tijd stond het nog 22-22. In de laatste seconde van de wedstrijd kreeg Rivalen nog één vrije schotkans. Deze werd benut. Hierdoor bleven de punten in Doesburg. Eindstand 23-22.

De ploeg van Ad Zomer wist vandaag de goede start niet door te trekken. Er had zeker meer in gezeten voor TOP. Ze kregen geen loon naar werken. Nu de taak om de focus op volgende week te werpen. Dan wordt er namelijk om 15:30 uur gespeeld in Westerhaar tegen SDO 1.