Strijdend T.O.P. pakt belangrijke punten!

Op zaterdag 3 februari stond er een belangrijke wedstrijd op het programma voor TOP 1. Er werd namelijk in Vroomshoop gespeeld tegen Olympia’22 1. De wedstrijd in Borculo werd met 25-19 verloren door de Toppers.

Aangezien er weer een thuiswedstrijd werd gespeeld, was er ook weer een team van de week. Deze week was de eer aan de toppers van de C2.

Quote van Ad: waarom moeilijk doen, als het samen kan!

Reserves: Albert Jan, Marit en Niels

De wedstrijd werd om 15:50 uur door scheidsrechter Otten ingefloten. De Toppers wisten het initiatief te nemen door het eerste doelpunt te scoren. De bezoekers wisten hier echter een snel antwoord op te geven, 1-1. TOP begon scherp aan de wedstrijd en dat was te zien aan de voorsprong die TOP wist te pakken, 6-2. De Toppers kwamen even in een dipje, Hier wisten de bezoekers uit Borculo goed gebruik van te maken. Zij wisten de score terug te brengen naar 7-6. Gelukkig was het dipje van korte duur, aangezien de Toppers de voorsprong weer uit wisten te breiden naar 9-6. Met deze stand gingen beide teams de kleedkamer in voor de rust.

Na de hervatting ging TOP verder waar het in de eerste helft mee geëindigd was. De voorsprong werd de gehele wedstrijd vastgehouden en werd niet meer uit handen gegeven. Olympia’22 probeerde nog wat te veranderen aan de voorsprong van TOP door veel wissels door te voeren maar dit mocht niet meer baten. De verdiende einduitslag was dan ook 16-13 in het voordeel van TOP.

Ondanks de weinige doelpunten vandaag, is het de Toppers gelukt om de punten in Vroomshoop te houden. De ploeg van Ad Zomer bleef volle inzet tonen, ook dankzij het fanatieke publiek. TOP wist de gehele wedstrijd op voorsprong te blijven. Helaas was het vandaag ook de voorlopige laatste thuiswedstrijd van Merijn Hij gaat namelijk stage. Namens TOP 1 willen wij je heel veel succes en plezier wensen, en stiekem hopen we dat je ons toch een beetje gaat missen 😜

Op zaterdag 10 februari speelt TOP 1 weer een uitwedstrijd. Er wordt dan gespeeld in Glanerbrug tegen rode lantaarndrager Ons Clubje 1. Aanvangstijd voor deze wedstrijd is 15:30!