T.O.P. 1 – Vakgericht 1

Op zaterdag 27 januari stond de eerste returnwedstrijd van deze zaalcompetitie op het programma. TOP 1 moest thuis aantreden tegen de studenten van Vakgericht. De uitwedstrijd werd met 14-20 gewonnen door de Toppers. Dus opdracht om vandaag de punten in Vroomshoop te houden! 

Deze zaterdag werd er thuis gespeeld door de Toppers, wat betekent dat er ook weer een team van de week was. Ditmaal was TOP E1 aan de beurt!

Quote van Ad: als je lacht, gaat het makkelijker!

De opstelling van deze wedstrijd was als volgt:

Aanval

  • Merijn
  • Mart
  • Marit
  • Lian

Verdediging 

  • Hielke
  • Albert Jan
  • Jolien
  • Evelien

Reserves: Justin, Iris, Lissa, Niels, Bram en Jesse.

Om 17:35 uur werd de wedstrijd ingefloten door de scheidsrechter. Het was Lian die het eerste doelpunt van de wedstrijd wist te scoren. Kort daarna wist ook Vakgericht hun eerste doelpunt te maken, 1-1. De Toppers wisten de score verder uit te bereiden door 3 maal op rij te scoren, 4-1. Hierop volgde er een periode waarin er aan beide kanten moeizaam werd gescoord. TOP creëerde goede aanvallen, maar de bal ging maar niet door het mandje. 5 minuten voor rust werd er in totaal nog 3 keer gescoord, hierdoor werd er gerust met een stand van 6-2.

Na een goede bespreking ging de tweede helft weer van start. Marit wist het eerste doelpunt van de 2de helft te scoren, 7-2. De Toppers wisten nu wel de goede aanvallen om te zetten in doelpunten. Hierdoor werd de voorsprong steeds verder uitgebreid, 16-5. Met nog 15 minuten te spelen kwamen Justin en Iris in het veld op de plek van Albert Jan en Jolien. Justin wist gelijk 2 maal te scoren, 18-6. Ook A1 spelers Niels, Bram en Lissa mochten nog even meespelen. Leuk feitje, ze wisten alle 3 een doelpunt te maken!! De Toppers wisten de wedstrijd met een eindstand van 21-7 winnend af te sluiten. 

Ook in deze returnwedstrijd is het TOP 1 gelukt om de punten in Vroomshoop te houden. Dankzij het goed opzetten van de aanvallen, vielen de doelpunten vanzelf. De ploeg van Ad Zomer mag tevreden zijn met dit resultaat! Op zaterdag 3 Februari speelt TOP 1 wederom een thuiswedstrijd, dit keer tegen Olympia’22 1. Aanvang voor deze wedstrijd is 15:50 uur. De Toppers kunnen bij deze wedstrijd alle support gebruiken!!

Korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop