Ons Clubje 1 – T.O.P. 1

Op zaterdag 10 februari moest TOP 1 afreizen naar Glanerbrug om te spelen tegen  rode lantaarndrager Ons Clubje 1. De thuiswedstrijd werd met 21-11 gewonnen door de Toppers!

Quote van Merijn: 1 persoon kan een cruciaal ingrediënt in een team zijn, maar 1 persoon kan geen team maken.

De opstelling voor deze wedstrijd was als volgt:

Aanval

• Merijn, Mart, Marit, Lian

Verdediging

• Justin, Albert Jan, Evelien, Iris

Reserves: Hielke en Lissa

Onder aanmoediging van Vroomshoper Henri Krikken werd de wedstrijd om 14:20 uur ingefloten door scheidsrechter Leemhuis. TOP 1 ging goed van start door gelijk 3 maal te scoren. Na 1 tegendoelpunt van Ons Clubje werd de score verder uitgebreid naar 1-5. De gehele eerste helft bleven de Vroomshopers op voorsprong echter bleef Ons Clubje 1 goed volgen waardoor de Toppers niet helemaal los kwamen. Met een stand van 6-9 gingen beide teams naar de kleedkamer voor de rust!

Na de rustbespreking, waarin er afgesproken werd om de score verder uit te breiden, ging de 2de helft weer van start. Helaas werden de afspraken niet nagekomen aangezien Ons Clubje tot 8-9 wist terug te komen. Gelukkig wist TOP 10 minuten na rust het tij alsnog te keren en vielen de doelpunten gemakkelijker. Hierdoor wisten de Toppers in de eindfase ook nog 6 maal te scoren. Dit resulteerde in een einduitslag van 9-17.

Ondanks dat de ploeg van Ad Zomer niet de beste wedstrijd speelde nam TOP 1 toch de punten mee naar Vroomshoop. Merijn: ook slechte wedstrijden moeten gewonnen worden. De aankomende 2 weken zijn de Toppers vrij. De volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 2 maart. Dan speelt TOP 1 om 15:50 uur in Vroomshoop tegen Rivalen 1.