S.D.O. 1 – T.O.P. 1

Op zaterdag 1 juni mocht TOP 1 afreizen naar buurdorp Westerhaar. Hier werd de laatste uitwedstrijd van dit veldseizoen gespeeld tegen SDO 1. De wedstrijd in Vroomshoop werd met 9-14 gewonnen door SDO.

Quote van Lian: Verwacht het onverwachte. En wees zelf, waar mogelijk, het onverwachte.

Reserves: Marit, Maura, Bram en Niels

Om 15:30 uur werd de wedstrijd ingefloten door scheidsrechter Mooren. De Toppers gingen vol goede energie van start. Het was SDO wat de eerste 2 doelpunten wist te scoren, 2-0. Helaas raakte Jolien na 10 minuten geblesseerd door een botsing met de scheidsrechter, hierom werd ze gewisseld en kwam Marit op haar plek. TOP wist ook haar eerste doelpunt te maken maar SDO had hier een snel antwoord op, 3-1. Voor het rustsignaal wisten de Toppers nog eenmaal te scoren, SDO deed dit tweemaal. Hierdoor werd er gerust met een tussenstand van 5-2.

In de 2de helft wisten de Toppers het spelbeeld niet te veranderen waardoor ze SDO verder uit zagen lopen naar een stand van 8-3. In de eindfase van deze wedstrijd vielen er aan beide kanten nog wat doelpunten. Einduitslag van deze wedstrijd was 12-4.

Helaas wist de ploeg van Ad Zomer de goede wedstrijd van vorige week niet mee te nemen naar deze week. Er werden fouten gemaakt en kansen niet afgerond waardoor SDO de punten in Westerhaar kon houden. Op zaterdag 8 juni spelen de Toppers hun laatste wedstrijd van dit veldseizoen. Om 17:15 ur wordt er in Vroomshoop gespeeld tegen Elko 1, Hierbij kunnen de Toppers alle support gebruiken! Tevens spelen de rest van de teams ook thuis en is ‘s avonds het welbekende evenement “TOP’s got Talent”. Genoeg reden om langs te komen dus!