T.O.P. 1 – S.D.O. 1

Op zaterdag 9 maart stond de Twentse derby tussen TOP 1 en SDO 1 op het programma. Deze werd gespeeld in Vroomshoop. De wedstrijd in Westerhaar werd gewonnen door de thuisploeg met 20-12. Beide teams waren nog in de race voor de 2de plek op de ranglijst. Tijdens deze laatste thuiswedstrijd was er ook weer een team van de week, namelijk de D1!! Helaas was Albert-Jan geblesseerd, dus startte Raymon Plekkenpol op zijn plek.

Quote van Iris: winnaars zijn niet de mensen die nooit falen, maar de mensen die nooit opgeven.

Reserves:

In een goedgevulde sporthal werd de wedstrijd om 16:05 uur ingefloten door scheidsrechter R. Heuver. SDO wist gelijk een gat van 2 doelpunten te maken. TOP had hier echter snel een antwoord op en trok de stand weer gelijk, 2-2. Weer was het SDO dat op voorsprong wist te komen maar toch wisten de Toppers in de buurt te blijven.  Door schoten van onder andere Justin en Hielke werd de stand weer gelijk getrokken, 6-6. Vanaf dat moment werd SDO schotvaardiger, hierdoor liepen ze via 7-8 uit naar een 7-13 ruststand.

In de 2de helft veranderde niet veel in het spelbeeld. Het lukte de Toppers niet om met SDO mee te scoren. TOP wist nog terug te komen tot 12-16 maar dit was niet voldoende. In de laatste 10 minuten mocht A1-speler Bram nog invallen. Uiteindelijk gingen de punten mee naar Westerhaar dankzij een uitslag van 16-25 in het voordeel van SDO.

Helaas wist de ploeg van Ad Zomer ook deze wedstrijd tegen SDO niet met winst af te sluiten. De Toppers wisten de gehele wedstrijd strijdlust te tonen maar waren helaas niet schotvaardig genoeg. Volgende week staat alweer de laatste wedstrijd van dit zaalseizoen op het programma. TOP 1 speelt dan op zaterdag 16 maart in Vaassen tegen kampioen Regio’72. Aanvang voor deze wedstrijd is 18:50 uur.