T.O.P. 1 – Rivalen 1

Op zaterdag 2 maart stond de thuiswedstrijd tegen Rivalen 1 op het programma. De wedstrijd in Doesburg werd nipt verloren met 23-22. Vandaag de kans om dit recht te trekken! Helaas moeten de Toppers het vanaf nu doen zonder Merijn, aangezien hij naar Bali is vertrokken voor z’n stage. Vandaag was er ook weer een team van de week, namelijk de C1 dat kampioen was geworden.

Quote van Hielke: ren wanneer je kan, loop wanneer het nodig is en kruip als je echt niet meer kan, maar opgeven is nooit een optie!

Reserves: Niels, Bram, Lissa en Maura

De wedstrijd werd om 15:50 uur ingefloten door scheidsrechter W. de Haan. Het was Rivalen dat het eerste doelpunt van de wedstrijd wist te scoren door middel van een strafworp. Kort hierna had Hielke hier een antwoord op door een mooi schot, 1-1. Helaas werd er nog niet heel scherp verdedigd door de Toppers, hierdoor wist Rivalen uit te lopen naar 1-4. Door 2 schoten van Justin en Marit werd de stand teruggebracht naar 3-4. In het laatste kwartier van de 1ste helft werd er nog 1 maal gescoord door Rivalen en 2 maal door de Toppers. Hierdoor werd er gerust met een stand van 5-5.

Na de bespreking, waar men even op adem kon komen, werd er met de 2de helft van start gegaan. Het was weer Rivalen dat de score wist te openen, daarna liepen de bezoekers uit naar 5-7. In de 2de helft wisten de Toppers nog moeizamer tot scoren te komen dan in de 1ste helft. TOP wist in totaal maar 4 keer te scoren in de 2de helft. Dit is onvoldoende als je een wedstrijd wil winnen. Mede hierom ging Rivalen er met de winst vandoor. Eindstand van deze wedstrijd was 9-11.

Helaas was de ploeg van Ad Zomer deze wedstrijd niet  scherp genoeg, 9 doelpunten in 1 wedstrijd is gewoonweg te weinig. Op zaterdag 9 maart staat de laatste thuiswedstrijd op het programma. Hierbij wordt er om 16:05 uur gespeeld tegen SDO 1 uit Westerhaar. Wij hopen op veel publiek bij deze laatste thuiswedstrijd in de zaal!!