Ons Clubje 1 – T.O.P. 1

Op zaterdag 14 september stond dan eindelijk de eerste competitiewedstrijd voor TOP 1 op de planning. De Toppers mochten naar Glanerbrug om daar te spelen tegen een niet onbekende tegenstander, Ons Clubje 1.

Quote van Ad: We kunnen niet kiezen wat we voor onze kiezen krijgen, maar wel of we onze tanden erin zetten.

Om 15:00 uur werd er ingefloten door scheidsrechter T. van der Wilk. TOP begon helaas niet scherp aan de wedstrijd en na enkele minuten keken ze aan tegen een 1-0 achterstand. Hierna herpakte TOP zich met 3 doelpunten op rij. Helaas werd deze voorsprong uit handen gegeven en gingen beide teams gelijk op met de score. Er werd gerust met een gelijke stand van 6-6.

In de 2e helft heropende Ons Clubje de score. TOP had hier meteen een antwoord op met een doelpunt van Justin. Helaas slaagden de Toppers er niet in om mee te scoren, waardoor Ons Clubje uitliep naar een 11-7 voorsprong. Er werden nog enkele doelpunten gescoord, maar helaas was dit niet genoeg om de punten te pakken. Eindstand van deze wedstrijd: 12-10

Helaas miste de ploeg van Ad Zomer deze wedstrijd de scherpte in de schoten en de verdediging, wat resulteerde in een nederlaag. Hopelijk lukt het de Toppers komende week om de punten in Vroomshoop te houden. Zowel woensdag als zaterdag wordt er een thuis wedstrijd gespeeld. Woensdag 18 september speelt TOP 1 om 19:45 thuis tegen Olympia uit Borculo. Zaterdag 21 september komt SEV 1 uit Zelhem op bezoek in Vroomshoop, deze wedstrijd begint om 17:15 uur.