T.O.P. 1 – Achilles 1

Na twee vrije weekenden mocht TOP 1 weer een wedstrijd spelen. Op zaterdag 11 mei werd er thuis gespeeld tegen koploper Achilles 1. De Toppers wisten dat het een lastige wedstrijd zou worden maar hoopten toch een paar doelpunten te kunnen scoren.

Quote van Jolien: Zonder een bal kan je niet schieten, zonder een team kan je niet winnen, maar zonder een 3e helft kan je beter niet beginnen.

Reserves: Evelien, Niels, Bram, Lissa en Jesse

Op deze zonnige zaterdagmiddag floot scheidsrechter F. Vermeulen om 16:45 de wedstrijd in. Achilles wist de score te openen met een afstandsschot. TOP had hier echter snel een antwoord op dankzij een afstandsschot van Lian, 1-1. De Toppers zaten de eerste helft niet goed in de wedstrijd. Dit resulteerde in het feit dat Achilles wist uit te lopen tot 1-5. In deze eerste helft wist TOP nog 1 maal te scoren, Achilles wist dat nog 5 maal te doen. Dit resulteerde in een 2-10 ruststand.

Na een stevige bespreking ging de tweede helft van start. Er was afgesproken om meer snelheid in het spel te brengen. Dit lukte best goed aangezien de Toppers gelijk 3 doelpunten wisten te maken, 5-10. Helaas wist TOP dit spel niet door te zetten, Hier maakte Achilles goed gebruik van. Via 5-16 werd er uiteindelijk afgefloten met een eindstand van 8-20.  Helaas was het krachtsverschil deze zaterdag goed te merken. Ondanks dat de Toppers een betere tweede helft speelden wist Achilles de winst mee terug te nemen naar Almelo. Volgend weekend is TOP 1 weer vrij i.v.m. Pinksteren. De volgende wedstrijd staat gepland op zaterdag 25 mei. Er wordt dan wederom tegen Achilles 1 gespeeld. Ditmaal in Almelo, aanvang voor deze wedstrijd is 15:30 uur.