Rommelmarkt TOP verzet naar augustus

VROOMSHOOP – De traditionele rommelmarkt van de korfbalvereniging TOP is dit jaar verzet van de gebruikelijke derde zaterdag in juni naar 24 augustus 2019.

Door wijzigingen in het competitieschema zijn de Vroomshoopse korfballers dit jaar niet in staat het op de gebruikelijke datum te organiseren. Daarom is uitgeweken naar 24 augustus 2019.

Spullen brengen

De rommelmarkt van TOP is één van de grootste in Twenterand en trekt jaarlijks grote aantallen bezoekers. Veel inwoners van Vroomshoop bewaren jaarlijks spullen om die aan de TOP leden mee te geven voorafgaand aan de rommelmarkt. Ook dit jaar gaan de leden van TOP weer door Vroomshoop om bruikbare spullen op te halen. Dit jaar iets later, namelijk niet in juni maar voorafgaand aan de markt in augustus. Wie echter nu al spullen kwijt wil kan deze brengen bij het clubhuis van TOP op sportpark De Bosrand aan de Flierdijk in Vroomshoop op zaterdag 22 juni van 9.00 uur tot 11.00 uur.

Contact

Wie vragen heeft over de rommelmarkt van TOP op 24 augustus of het brengen van spullen op 22 juni kan bellen met Karen Ekkel, tel: 06 – 13381179.

Korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop