T.O.P. 1 – Ons Clubje 1

Op zaterdag 5 oktober stond de laatste thuiswedstrijd van TOP 1 op het programma. Er werd gespeeld tegen Ons Clubje 1 uit Glanerbrug. De vorige wedstrijd werd gewonnen door de tegenpartij dus de Toppers waren er extra op gebrand om de punten in Vroomshoop te houden. Helaas kampen de Toppers nog steeds met een paar blessures. Gelukkig waren er heren van de A’s & Martin Bakker speelde ook.

Om 15:30 uur werd de wedstrijd ingefloten door scheidsrechter de Vries. Het was Ons Clubje die de wedstrijd sterker begon en al snel op een voorsprong van 0-2 kwam. De Toppers hadden daar een goed antwoord op en scoorden ook vlot. Door middel van goed verdedigingswerk en mooie doelpunten stond het na zo’n half uur spelen 6-2.

Na een goede bespreking werd de tweede helft voortgezet en er werd met veel energie gespeeld. Nadat er om en om wat doelpunten vielen wisten de Toppers zich, door goed te spelen, naar een mooie voorsprong van 9-4 te werken. Vanaf dat moment ging het scoren aan Vroomshoopse kant moeilijker. Dit resulteerde in een enigszins spannende eindfase. Het werd op een gegeven moment zelfs 10-9. Toen kwamen echter Iris, Tim en Bram in het veld voor Marit, Jesse en Martin. In de eindfase van de wedstrijd wist Ons Clubje nog één keer te scoren en de Toppers drie keer. De wedstrijd werd gewonnen door TOP met 12-10.

Ondanks een korte lastige periode in de wedstrijd, wist de ploeg van Ad Zomer het hoofd koel te houden en de punten in Vroomshoop te houden. Volgende week speelt TOP haar laatste veldwedstrijd in Zelhem tegen SEV 1. Aanvangstijd voor deze wedstrijd is 15:30 uur.

Korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop