Sponsoren

Algemeen

Het spreekt voor zich dat er om te korfballen geld nodig is. Naast de contributie die de leden betalen zijn wij altijd op zoek naar andere inkomstenbronnen om korfbal betaalbaar te houden. Wij kunnen uw steun dan ook goed gebruiken bij het realiseren van al onze plannen. Uw sponsorgeld zal onder andere gebruikt worden voor onderhoud en aanschaf van nieuw materiaal en voor onze jeugdopleiding. Sponsoring komt ons inziens niet van één kant. Het is duidelijk wat wij van u vragen, maar natuurlijk hebben wij u ook iets te bieden. Onze teams zijn in verschillende regio’s actief. De recreatieve teams en het merendeel van de jeugdteams spelen in Overijssel en de aangrenzende provincies. Dit is in de wijde omgeving van Vroomshoop. De prestatiegerichte teams spelen op landelijk niveau, voornamelijk in het noorden, oosten en midden van Nederland. Wij kunnen uw naam zodoende ver in de regio en zelfs daarbuiten uitdragen, wat u een grotere naamsbekendheid kan opleveren. Tevens worden al onze sponsoren wekelijks op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen T.O.P. door ons clubblad “De Topper”. Tot slot willen wij u wijzen op het feit dat een deel van uw gemaakte sponsorkosten door de fiscus betaald kunnen worden. In onze sponsorgids vindt u een overzicht van de sponsor- mogelijkheden binnen korfbalvereniging T.O.P.

Kledingsponsoring

Bij het woord sponsoring wordt direct gedacht aan het “aankleden” van een team. De sponsoring van shirts, trainingspakken en tassen is nog altijd de bekendste vorm. Het blauwwitte shirt van T.O.P. is zeer geschikt voor de naam en / of het logo van uw bedrijf . Naast het sponsoren van onze seniorenselectie kunt u kiezen voor het aankleden van een team. Voor meer informatie en prijzen klikt u op de knop “Sponsorgids”. Naast het in de kleren steken van een team bestaat er ook de mogelijkheid één van onze scheidsrechters te voorzien van een tenue met tas. Hier is shirtreclame uitgesloten. Voor meer informatie en prijzen over deze vorm van sponsoring neemt u contact op met Dinand de Groot. Zijn telefoonnummer staat onder aan deze pagina.

Reclameborden

Rondom het kunstgrasveld van onze accommodatie op sportpark “De Bosrand’ bestaat de mogelijkheid één of meerdere reclameborden van uw bedrijf te plaatsen. In het eerste jaar zullen de kosten voor het maken van een reclamebord worden berekend, dit is afhankelijk van de uitvoering. Uiteraard kunt u ook uw eigen bord aanleveren, als het maar aan de door ons gebruikte afmetingen voldoet (trespa, 650×3050 mm, dik 6 mm). In beide gevallen blijft het bord uw eigendom. Een bord wordt geplaatst voor een periode van minimaal 5 jaar. Voor meer informatie en prijzen over het sponsoren via reclameborden vindt u onder de knop “sponsorgids”.

Evenementen sponsoring

Jaarlijks organiseert T.O.P. een groot aantal terugkerende evenementen. Zo is er in juni altijd een enorme rommelmarkt op of bij onze accommodatie, ook het priktoernooi, het schoolkorfbaltoernooi en het jeugdkamp zijn al jaren een vaste waarde op onze agenda. Elk evenement wordt ruim van te voren aangekondigd in “De Topper” en de regionale media. Voor een vast bedrag per jaar kunt u uw naam aan zo’n T.O.P. evenement koppelen. De kosten variëren per evenement. Neem bij interesse contact op via de knop onder aan deze pagina.

Wedstrijd- / balsponsoring

Het sponsoren van een wedstrijd van T.O.P. 1, of een ander team, door middel van een bijdrage behoort ook tot de mogelijkheden. Als vereniging proberen wij dan op zoveel mogelijk manieren kenbaar te maken dat de wedstrijd door u wordt gesponsord. In ieder geval vindt er een vermelding in ons clubblad “De Topper“ plaats en wordt voor aanvang van de (zaal)wedstrijd de naam van de sponsor omgeroepen.

Nadere informatie

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen zijn de mogelijkheden binnen korfbalvereniging T.O.P. voor sponsoring legio. Graag zouden wij eens met u praten over de verschillende mogelijkheden.. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u klikken op de knop “sponsorgids” onder aan deze pagina.

Korfbalvereniging T.O.P. Vroomshoop